Undutchables uw partner voor internationaal personeel | Undutchables

Onze diensten

Uw partner voor internationaal personeel

Nu de wereld kleiner en kleiner wordt, groeit uw behoefte om wereldwijd te opereren meer en meer. Zoekt u een deskundige internationale HR-partner om uw wereldwijde activiteiten vooruit te helpen? We zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van hooggekwalificeerde meertalig personeel. Ons bekwame, hechte team van internationals begrijpt uw personeelsbehoeften. Wij geloven dat om internationaal succes te behalen, je niet alleen de taal moet spreken, maar ook de cultuur van het land moet kennen.

Sinds 1996 zijn wij de internationale marktleider in het werven en selecteren van gekwalificeerd meertalige personeel, met succes vervullen wij functies van administratief medewerkers tot aan topmanagement niveau.

Getinspired 1

De toegevoegde waarde van Internationals

Eoin Wallace - Portfolio Manager bij Nike

Ze brengen diversiteit op de werkplek. Een voordeel van de diversiteit is de mogelijkheid voor persoonlijke groei van medewerkers. Het worden blootgesteld aan nieuwe ideeën, culturen en perspectieven kunnen het team helpen om intellectueel uit te reiken en een duidelijker beeld te krijgen van hun omgeving en hun plaats in de wereld. Internationale mensen met verschillende achtergronden en ervaringen kunnen inspireren tot meer creatieve ideeën en methoden voor het oplossen van problemen.

Handstand Gedraaid

Werken met internationals

Emiliano Castelli - CS Supervisor at Fluke

In mijn afdeling hebben we een enorme aanwezigheid van internationaal personeel, dit is een toegevoegde waarde voor ons bedrijf, omdat het een verbreding geeft, een andere mentaliteit en naast de taalvaardigheden ook flexibiliteit biedt.

Iemand die nooit een fout heeft gemaakt, heeft nooit iets nieuws geprobeerd

Albert Einstein